GF forsikring har den 30. januar doneret penge til Karise Håndværker- og Borgerforening til indkøb af et nyt partytelt.

En lokal Karise-borger har sendt en opfordring til GF forsikring.

GF forsikring skriver bl.a.:

”ANERKENDELSE: En stribe lokale ansigter kom frem i lyset, da de i mandags modtog anerkendelse fra GF Forsikring med "tak for dit overskud”


Hver dag er der personer, der gør lidt ekstra. Folk, som har overskud til deres medmennesker, og som ikke deler ud af deres overskud for at få anerkendelse eller tak. De gør det, fordi de ikke kan lade være, og fordi de gerne vil hjælpe andre, som har brug for en ekstra hånd, sagde GF Forsikrings lokale afdelingschef, Michael Kromann, i sin tale.

I deler ud af jeres overskud og skaber glæde og tryghed - vel at mærke uden at modtage pokaler eller medaljer. Men vi skal ikke tage jeres overskud for givet. I fortjener stor anerkendelse og frem for alt en kæmpe tak. Uden jer var vores lokalområde ikke det samme, sagde Michael Kromann videre.

Karise Håndværker- og Borgerforening gør et kæmpe arbejde for at skabe liv og sammenhold i byen. Bestyrelsen arbejder ulønnet og i fritiden, men formår alligevel gennem en række arrangementer at samle vores by.”

 
Karise Håndværker- og Borgerforening | Drosselvej 37 c, Tlf.: 27 10 14 00 og Hemmingsvej 13, tlf.: 56 78 88 26 | 4653 Karise