Virksomhedsbesøg
 
 
Foreningen havde fornøjelsen af at kunne invitere erhversmedlemmer og foreningens bestyrelse til et firmabesøg på i SP Medical, Karise, tirsdag d 19-1-2016.

Arrangementet var kommet i stand efter initiativ af Henning Christensen, Hennings El-service, og gav de 10 deltagere en unik mulighed for at få et indblik i en af byens, og kommunens, største virksomheder.
 
Der blev indledt med en grundig orientering omkring firmaets start i 1934 hvor plasten blev opfundet, og udviklingen siden. SP Medical producerer en  lang række højt specialiserede produkter til anvendelse indenfor den medicinske sektor, produkter der anvendes verden over.

Efterfølgende var der rundvisning, med indblik i produktionsmetoderne, og ikke mindst de meget høje kvalitetskrav der stilles til de færdige produkter.

Besøget afsluttedes efter ca 2 interessante timer, og foreningen siger tak til SP Medical, ikke mindst driftsleder Carsten Lunsdahl, for at muliggøre arrangementet.
 

  •  

  •  
Karise Håndværker- og Borgerforening | Drosselvej 37 c, Tlf.: 27 10 14 00 og Hemmingsvej 13, tlf.: 56 78 88 26 | 4653 Karise